fbpx

Zamislite si akumulatorski vrtalnik, zdaj je namesto svedra na koncu le-tega mini motorna žaga. Omogoča izjemno vsestransko uporabo za vse vaše potrebe mini rezanja.

Mini električno orodje za motorno žago omogoča enostavno rezanje prostoročno, ne da bi morali obdelovanec sploh pritrditi. Omogoča enostavno in vsestransko rezanje v zaprtih prostorih in na prostem, hkrati pa hitro in hitro rezanje.

Specifikacije:

Material: ABS + kovina

Barva: črna / zelena

Baterija: 1 * litijeva baterija, 24V, 2000mAh (vključena)

Moč: 550W

Dolžina vodilne plošče: 4 palca

Hitrost verige: 5m / s

Velikost paketa: 300 * 120 * 110 mm / 11,8 * 4,7 * 4,3 in

Teža paketa: 1300 g / 2,9 lb

Mini električno orodje za motorno žago je izjemno enostavno in varno za uporabo ter ponuja super hitro menjavo rezila tako, da preprosto odprete loputo, zamenjate žagin list in nato zaprete loputo.

Mini električno orodje za motorne žage poganja notranja litij-ionska baterija, ki se enostavno in hitro napolni.

Z uporabo motorne žage Mini lahko enostavno nadzirate hitrost rezila. Za počasnejše vrtenje ga potisnite le malo, nato pa dlje, ko potisnete ročico sprožilca, hitreje se bo rezilo na mini motorni žagi zavrtelo.

Mini verižno žago lahko enostavno shranite in obesite na glavo s priloženo odprtino za shranjevanje. Zaradi tega je zelo priročno, da med delom električno orodje shranite na vejo ali lestev.

Mini električno orodje z motorno žago uporablja 12 V baterijo, globino reza v les 65 mm, hitrost prostega teka do 4.100 vrt / min

Dobavljamo neposredno od proizvajalcev, brez distributerjev in nizke cene.

Izdelki so prestali certifikat mednarodnih agencij za kakovost,  varstvo okolja in zdravje

NAŠE JAMSTVO

📦 Zavarovana poštnina po vsem svetu:  Vsako naročilo vključuje podatke o sledenju v realnem času in zavarovalno kritje v verjetnih primerih, ko se paket izgubi ali ukrade med prevozom.
💰 Garancija  vračila denarja: Če se vaši predmeti poškodujejo ali postanejo okvarjeni v roku 30 dni od  običajne  uporabe, bomo z veseljem izdali nadomestno ali povračilo.
✉️ 24-urna podpora strankam:  Skupina predstavnikov v živo je pripravljena pomagati in odgovoriti na vsa vaša vprašanja v 24-urnem časovnem okviru, 7 dni v tednu.
🔒 Varna in varna blagajna:  Za zaščito vaših osebnih in finančnih podatkov uporabljamo najsodobnejše šifriranje SSL Secure.

146,40  z DDV

Kategoriji: ,
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Politika zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top